Zo-verzekerd heeft een samenwerking gesloten met LoJack. Voor relaties met een verzekering waarvoor een duur voertuig volgsysteem wordt geëist biedt Zo-verzekerd een zeer goed alternatief, het zgn. na-diefstalsysteem. Logo LoJackVia Zo-verzekerd kunt u tegen een zeer aantrekkelijke prijs dit na-diefstal systeem laten inbouwen, aangevuld met een abonnement met onder meer service na diefstal. U bent daarmee verzekerd van het lokaliseren van uw voertuig na een diefstalmelding, de verdere begeleiding en het veiligstellen van een gestolen voertuig.

Het Lojack voertuig volgsysteem wordt inmiddels geaccepteerd door enkele erkende verzekeraars, o.a. Turien, Delta Lloyd en Generali.

 

Hoe werkt het?

  1. Installatie: het Lojack voertuig volgsysteem is verborgen in het voertuig door een erkend vakman geïnstalleerd en is geregistreerd in de LoJack database.
  2. Kennisgeving: de klant meldt de diefstal bij de politie en de meldkamer activeert het systeem en neemt contact op met de aanvullende bijstandseenheid.
  3. Activatie: de unit wordt geactiveerd door de alarmcentrale en start met het zenden van een signaal via de eigen infrastructuur.
  4. Tracking: de politie trackt het signaal om het voertuig terug te krijgen, dit gebeurd vaak binnen enkele uren.
  5. Repatriëring: het object wordt veilig gesteld door overheidsdiensten of de opsporings-instantie en ter beschikking gesteld aan de rechtmatige eigenaar.

 

Wat kost het?

De kosten voor de installatie en entreekosten voor het Lojack voertuig volgsysteem bedragen in combinatie met:

  • 1-jarig recovery-abonnement; € 399,– Exclusief BTW*.
  • 3-jarig recovery-abonnement; € 569,– Exclusief BTW*.

 

Bestel hier uw LoJack na-diefstalsysteem

 

* Bij verlenging van het abonnement na afloop van de initiële aanbieding bedragen de kosten van het recovery-abonnement € 114,- Exclusief BTW per jaar.