Full operational lease

Full operational lease is een leasevorm die vaak wordt gebruikt in het zakelijke verkeer. Het betreft een leasevorm waarbij operationele kosten inbegrepen zijn bij het leasetarief. Met de term “full operational lease” wordt aangegeven dat de leaseauto wordt aangeboden op basis van een all-inclusive tarief: banden, standaarduitrusting, verzekering, rente, vrije kilometers per maand en onderhoud van de auto zijn allen inbegrepen bij het leasetarief.

Wat zijn de voordelen van full operational lease?

Een groot voordeel van full operational lease is dat alle lease kosten van tevoren precies te budgetteren zijn. Daarnaast kan al het beheer en onderhoud van de operationele leaseauto zonder meerprijs worden uitbesteed aan iedere officiële merkdealer. Bovendien wordt er geen beslag gelegd op de liquiditeit van de onderneming. De leaseauto komt namelijk niet bij de activa van de onderneming op de balans. Dit heeft tot gevolg dat er geen balansverlenging ontstaat. Hierdoor blijft de vermogenspositie en de leencapaciteit van de ondernemer per saldo intact. Daarnaast is het een voordeel van een full-operationale leaseauto dat de onderneming geen restwaarde risico van de lease-auto heeft.

Offerte?

Zo-verzekerd werkt samen met een groot landelijk leasebedrijf. Indien u de gegevens invult, ontvangt u binnen 24 uur een offerte.

Aanvraag formulier

  • Toegestane bestandstypen: jpg, gif, pngofpdf.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.