Financial lease

 

Ideale financieringsvorm

Als ondernemer of startende ondernemer kun je door Financial lease over een bedrijfsauto beschikken zonder dat je daarvoor een grote investering hoeft te doen. Je profiteert bij de keuze voor Financial lease bovendien van diverse voordelen.

 

Zekerheid

Je hebt ruime mogelijkheden op het gebied van Financial lease. Zo kun je een nieuwe of tweedehandse personenwagen leasen, maar de keuze ook laten vallen op een bedrijfsauto met een aanschafwaarde vanaf een bedrag van 5.000 euro. Financial lease is voor ondernemers ideaal, want je bent verzekerd van zekerheid met een vooraf bekende looptijd, vaste maandelijkse termijnen en een vaste afschrijving.

 

Restwaarde en lagere maandlast

Zo kun je de keuze maken voor meer flexibiliteit door een restwaarde van de auto op te nemen in de Financial lease overeenkomst. Dat geeft je het voordeel van een lagere maandelijkse last. Verder kan de inruilwaarde van een auto of een hogere aanbetaling eveneens van invloed zijn op de maandelijkse Financial lease lasten.

 

Drie partijen

Bij Financial lease ben jij een van de drie partijen, waarbij de andere twee partijen gevormd worden door de leverancier van de auto en de Financial lease maatschappij. De Financial lease overeenkomst wordt door alle drie de partijen ondertekend.

 

Profiteer van de voordelen

Financial lease geeft je als ondernemer meer financiële vrijheid, maar ook meer flexibiliteit. Bovendien kun je van fiscale voordelen profiteren doordat de auto op je balans kan worden opgenomen. Je bent namelijk economisch eigenaar van de auto vanaf de datum van ingang van de Financial lease overeenkomst. Een extra voordeel van Financial lease is dat je de gefactureerde btw weer kunt opgeven als voorbelasting bij de aangifte omzetbelasting. Verder kun je rekening houden met de afschrijvingskosten die eveneens voor fiscale aftrek in aanmerking komen.

 

Financial lease biedt meerdere voordelen:

  • Geen liquiditeitsverlies
  • Fiscale aftrek
  • Auto op de balans
  • Zelf de looptijd bepalen
  • Lagere maandlast bij slottermijn

 

Financial lease voor een nieuwe of tweedehands auto

Financial lease is al mogelijk vanaf 5.000 euro. Profiteer van alle voordelen die deze vorm van Financial lease te bieden heeft. Investeren is niet meer nodig als je voor de optie van Financial lease kiest. Laat je adviseren over de verschillende mogelijkheden van Financial lease voor een nieuwe of tweedehandse bedrijfswagen.

 

Offerte?

Zo-verzekerd werkt samen met enkele specialistische partijen op het gebied van Financiele lease. Indien u de gegevens voor een offerte invult, dan ontvangt u binnen 24 uur een offerte.

  • Toegestane bestandstypen: pdf, jpg, gifenpng.
  • Toegestane bestandstypen: jpg, gif, pngofpdf.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.