WA volledig casco verzekering

Wanneer u WA volledig casco verzekerd bent, bent u verzekerd voor schade die u aan anderen toebrengt, voor natuurschade, ruitschade en diefstal én voor schade aan uw eigen auto door uw eigen schuld. Volledig casco sluit het best aan bij auto’s jonger dan 5-6 jaar, die dus nog veel waarde hebben.

Overige dekkingen

Naast de WA, WA beperkt casco en WA volledig casco verzekering kunt u bij Zo-verzekerd nog kiezen uit de volgende aanvullende dekkingen:

– Inzittendenverzekering
– Rechtsbijstandverzekering

Inzittendenverzekering

Een inzittendenverzekering dekt letselschade die u kunt oplopen na een ongeluk. U denkt er uiteraard liever niet aan, maar stel dat u door een auto ongeluk minder kunt werken, dan wordt uw inkomen aangevuld door de dekking van de inzittendenverzekering. Wanneer u (en uw gezinsleden) met iemand anders meerijden, dan bent u ook verzekerd met uw inzittendenverzekering.

Rechtsbijstandverzekering

De rechtsbijstandverzekering helpt u bij het verhalen van schade aan uw auto, ook als de oorzaak niet te maken heeft gehad met het verkeer (bijvoorbeeld schade na een storm of hagel). Het kan behoorlijk wat administratief werk voor u betekenen om deze schade te verhalen. In deze gevallen is de rechtsbijstandverzekering een goede aanvullende verzekering. Ook wanneer u een meningsverschil heeft met de tegenpartij, of bij het verhalen van letselschade is de rechtsbijstandverzekering handig.

Aanvraagformulier:

Gegevens van het te verzekeren voertuig:
Kenteken
Meldcode (indien bekend)
Gegevens verzekeringsnemer:
Is verzekeringnemer de hoofdbestuurder?
Type aanvrager
Voornaam:
Achternaam:
Straat + huisnummer:
Postcode:
Woonplaats
(Mobiel) telefoonnummer:
Geboortedatum:
Aanvullende informatie: